ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχει με όλα τα μέσα που διαθέτει στην εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Λειτουργώντας με υπευθυνότητα και ευθύνη, η Τράπεζα από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις οδηγίες της Πολιτείας, τηρώντας πιστά και με
συνέπεια τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ. με στόχο την ασφάλεια των πελατών, των εργαζομένων και των συνεργατών της και τη σταθερότητα στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Παράλληλα, η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει την προσπάθεια των αρμόδιων φορέων και των ανθρώπων του συστήματος Υγείας, προσφέροντας υγειονομικό υλικό πρώτης ανάγκης. Το υγειονομικό υλικό επιλέγεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας, με στόχο να ενισχυθεί άμεσα και αποτελεσματικά εν μέσω των αυξανόμενων αναγκών που δημιουργούνται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στo blog της Τράπεζας Πειραιώς, έχει δημιουργηθεί μία νέα ενότητα “Ανακοινώσεις για COVID-19“, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ανακοινώσεις, πληροφορίες σχετικές με τις τραπεζικές συναλλαγές και συμβουλές.

Δείτε επίσης το σχετικό με το θέμα μήνυμα του CEO της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Χρήστου Μεγάλου.