ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ασφάλεια όλων, αποτελεί βασική προτεραιότητα για την Εθνική Τράπεζα. Έχοντας αυτό ως γνώμονα, από την πρώτη στιγμή, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, η Εθνική Τράπεζα προχώρησε άμεσα στη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την αντιμετώπιση του ιού COVID-19.

Ειδικότερα, εκπονήθηκε ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, με στόχο την ασφάλεια των εργαζομένων, την προστασία και διευκόλυνση των συναλλαγών των πελατών και συνολικά την απρόσκοπτη λειτουργία της Τράπεζας. Συστήθηκε ειδική Επιτροπή για την αντιμετώπιση της κατάστασης που λειτουργεί συντονισμένα και σε καθημερινή βάση παίρνει τις απαραίτητες αποφάσεις με ταχύτητα και ευελιξία.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Παράλληλα, η Εθνική Τράπεζα, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις σημερινές πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η ελληνική κοινωνία, στηρίζει την εθνική προσπάθεια και το δύσκολο έργο του Υπουργείου Υγείας, μέσω δωρεάς 11 σύγχρονων αναπνευστήρων για τον άμεσο εξοπλισμό και την ενίσχυση των αυξανόμενων αναγκών των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Επίσης, η Εθνική Τράπεζα, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας από την εξάπλωση της πανδημίας COVID-19 και έχοντας ως κύριο μέλημά της τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας, ανακοινώνει νέα μέτρα διευκόλυνσης για τις Επιχειρήσεις και τους ιδιώτες πελάτες της, με άμεση εφαρμογή από τις 7/4/2020.

Ι. ΜΕΤΡΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝ & ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΙΙ. ΜΕΤΡΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΙΙΙ. ΜΕΤΡΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Περισσότερες Πληροφορίες ΕΔΩ