AEGEAN AIRLINES


AEGEAN AIRLINES

Η AEGEAN έχει σαν προτεραιότητα τη συμμετοχή της στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης και την καλύτερη δυνατή προστασία των επιβατών και των εργαζομένων της και συνεχίζει να συνεργάζεται καθημερινά με την Πολιτεία στην κατεύθυνση αυτή. Επίσης, σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές, έχει αναλάβει, να εκτελέσει ειδικές πτήσεις επαναπατρισμού των Ελλήνων πολιτών που τυχόν βρίσκονται σε χώρες που έχουν ήδη διακοπεί ή πρόκειται να διακοπούν πτήσεις. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Επίσης, η AEGEAN και η Ελληνικά Πετρέλαια, ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να συμβάλλουν στην προσπάθεια της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κρίσης του COVID-19, προσφέροντας άμεσα πτήσεις για τη μεταφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού από τις χώρες παραγωγής.

Ειδικότερα, η AEGEAN θα προσφέρει τα αεροπλάνα, πληρώματα και τα υπόλοιπα μεταβλητά έξοδα των πτήσεων, ενώ τα Ελληνικά Πετρέλαια μέσω, της ΕΚΟ θα καλύψουν όλο το κόστος των καυσίμων για τις πτήσεις αυτές.

AEGEAN και Ελληνικά Πετρέλαια αρχικά προσφέρουν έως 10 πτήσεις προς την Άπω Ανατολή/Κίνα ή όπου αλλού μπορεί να παράγονται το ιατροφαρμακευτικό υλικό, ή άλλα αναγκαία υλικά και εξοπλισμός και είναι εφικτό να πετάξουν τα αεροπλάνα της AEGEAN.  Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τέλος, η AEGEAN δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να διαλέξουν ένα ή περισσότερα από τα νοσοκομεία αναφοράς και να δωρίσουν μίλια για το προσωπικό. Έπειτα η εταιρία θα τα τριπλασιάσει τα μίλια αυτά με στόχο να προσφέρει, στο προσωπικό των 17 νοσοκομείων αναφοράς της χώρας από 2 εισιτήρια εσωτερικού μετ’ επιστροφής. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.